Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Holters Bouwmaterialen

Holters Bouwmaterialen te Haaksbergen is een familiebedrijf met veel verschillende activiteiten. De hoofdactiviteit van Holters Bouwmaterialen is de verkoop van grove bouwmaterialen. Ook verkopen we sierbestrating en we hebben vaak restpartijenop voorraad.

We hebben veel kennis en ervaring van bijzondere materialen. Als u op zoek bent naar iets dat niet op de assortimentslijst staat, kunt u toch gerust contact openemen, want dankzij onze kennis en ervaring van bijzondere materialen, die u niet bij de reguliere bouwmarkt vindt, is de kans groot dat wij u wel kunnen helpen. 

Restpartijen en sierbestrating

We hebben een eigen industrieterrein waar we restpartijen hebben staan, ook andere mensen die bijvoorbeeld dakpannen over hebben bieden hier hun restpartij te koop aan.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op deze pagina.

Of neem contact met ons met het contactformulier op als u nog vragen heeft.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren